Jump to content

Öngyilkos lett a férfi, aki a vád szerint ellopta Schumacher kórházi aktáját

2014. 08. 07. 08:16

Rendőrségi cellájában felakasztotta magát az a férfi, akit Michael Schumacher kórházi aktájának elrablásával vádoltak. A hétszeres világbajnok állapotáról közben továbbra sincs friss hír.

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere júniusban közölte a sajtóval, hogy valaki ellopta és 60 ezer svájci frankért eladásra kínálta a december végén sí-balesetet szenvedő hétszeres világbajnok 11-12 oldalas orvosi jelentését. A francia hatóságok azonnal megkezdték a nyomozást.

A lopással vádolt férfi a Rega helikoptercégnél dolgozott, őt kedden tartóztatták le, de tagadta az ellene felhozott vádakat. Szerdán holtan találták rendőrségi cellájában, Zürichben, az ügyészség elmondása szerint felakasztotta magát, így tehát elsőre kizárható, hogy gyilkosság történt.

Michael Schumacher rehabilitációja egyébként a sikeres ébresztés után egy lausanne-i klinikán, a nyilvánosság kizárásával történik, állapotáról éppen ezért jó ideje nincs új információ. Legutóbb felesége, Corinna nyilatkozott röviden a sajtónak Schumacherről: „lassan, de előre halad”.

(fotó: sudouest.fr, forrás: motorsportal.hu)