Jump to content

Raikkonen hamarosan apa lesz!

2014. 08. 06. 09:25

Először a Turun Sanomat című finn lap tudatta olvasóival, hogy a Forma-1 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen nagyjából fél év múlva édesapa lesz, később pedig a versenyző szóvivője is megerősítette a hírt. Felipe Massa, Romain Grosjean, Pastor Maldonado és Sebastian Vettel után ő lesz az ötödik aktív F1-es pilóta, aki apai örömök elé néz.

Raikkonen körülbelül egy éve alkot egy párt a fitneszmodellként dolgozó Minttu Virtanennel, akivel jelenleg Korzikán tölti nyári pihenőjét. Több lap már a nyaraláson készült fotók alapján arra a következtetésre jutott, hogy a világbajnok párja gyermeket vár.

A pilóta szóvivője, Riki Kuvaja később a Turun Sanomatnak nyilatkozva megerősítette a hírt. „Kimi és Minttu jelenleg közös vakációját tölti Korzika partjainál. A pár reméli, hogy a média megadja a kellő tiszteletet ebben a vidám, várakozással teli időszakban!”

Az örömhírt Virtanen is világgá kürtölte; kedden hivatalos Instagram-oldalára félreérthetetlen címkéket írt egy a világbajnokkal készült közös fénykép mellé. A pár első közös gyermeke várhatóan a 2015-ös év elején látja majd meg a napvilágot.

(fotó: w3walls.com, forrás: telesport.hu)