Jump to content

Kiütötte a Liverpool a Bayernt az Adui Kupán

2017. 08. 02. 07:33

Liverpool-Atlético Madrid döntőt rendeznek az Audi Kupán. Az angol együttes a házigazda Bayern Münchent, a spanyolok pedig a Napolit verték a barátságos labdarúgó torna elődöntőjébe. 

Ünneprontónak bizonyult a Liverpool az Audi Kupán, ugyanis Jürgen Klopp csapata legyőzte a házigazda Bayern Münchent. Az angolok már a 7. Percben megszerezték a vezetést, majd Mané gólja után fél órával az új érkező Salah növelte kettőre a Pool előnyét. Jürgen Klopp együttese a második félidőre sem állt le, Sturridge a 83. Percben betalált, így már 3-0-volt az eredmény. A hátralévő időben több gól viszont már nem született, a Liverpool simán jutott be a döntőbe.

 

Ahol majd az Atlético Madriddal találkozik, amely a Napolival játszott. Az olaszok a 34. Percben Milik révén büntetőt hibáztak, ám Callejon az 56. Percben már megszerezte a vezetést a Napolinak. Az öröm a 72. Percig tartott, ekkor Griezmann passzából Torres volt eredményes. Az Atléti a folytatásra átvette az irányítást és a 81. Percben érvényre is juttatta fölényét, a 2-1-es végeredményt Vietto állította be.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: twitter)