Jump to content

Manchesterben köthet ki a Real-sztár

2017. 06. 28. 08:30

James Rodríguez pár éve üstüküsként robbant be a világ labdarúgásába, köszönhetően a legutóbbi vb-n nyújtott produkciójának. A Real Madrid le is csapott rá, embertelen összegért vették meg a Monacótól. James pályafutása azonban megfeneklett, mert bár voltak jó meccsei a "királyiaknál" igazán folytonos jó szereplésre nem volt képes. Ebbe persze az is belejátszott, hogy gyakran a padról kellett beszállnia, amit mostanra megunt és váltana. A mentsvárat Manchester jelentheti. 

Angliai pletykák szerint a spanyol bajnok és BL-győztes Real Madrid kolumbiai labdarúgóját nem sok választja el attól, hogy aláírjon az EL-győztes MU-hoz.

 
A 25 éves támadó középpályás 2014-ben az AS Monacótól mindennel együtt 80 millió euróért igazolt a Blancókhoz, de madridi karrierje nem az elképzelései szerint alakult. A pohár talán akkor telt be, amikor Zinédine Zidane vezetőedző a BL-döntő 18-as meccskeretébe sem jelölte az 55-szörös kolumbiai válogatott játékost.

Mikor kiderült, minden korábbinál jobban elvágyódik a Real Madridból, az AC Milan konkrét ajánlatot tett érte, amit a királyi klub elnöke, Florentino Pérez el is fogadott. James azonban jelezte, esze ágában sincsen Olaszországba menni, ő a Manchester Unitedbe vágyik.

Úgy tűnik, imái meghallgattattak, ugyanis a The Sun értesülései szerint a futballista minden személyes feltételben megegyezett az angol rekordbajnok Uniteddel. Az angol lap úgy tudja, egyetlen nyitott kérdés maradt: 70 vagy 80 milliót fizessen érte az Európa Liga-győztes MU a BL-győztes Realnak.

James Madridban eltöltött három szezonja alatt minden sorozatot figyelembe véve 111 meccsen szerepelt a habfehérek mezében, ezeken a találkozókon 36-szor volt eredményes és 41 gólpasszt adott. A játékos piaci értékét a Transfermarkt 50 millió euróra teszi.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: twitter)