Jump to content

Robben hazatérne Hollandiába

2017. 06. 16. 08:59

Arjen Robben, a Bayern München holland labdarúgója elárulta, hogy egyre többet gondol pályafutásának végére, és már azt is tudja, hogy mihez kezd karrierje befejezését követően.

 
„Egyre többször gondolok arra, hogy mi lesz velem a karrierem után” - nyilatkozta a 33 éves szélső a Kickernek, majd hozzátette: számára ez is egy jel, hogy pályafutása a végéhez közeledik.


Robben 2004-ben hagyta el Hollandiát. Előbb a Chelsea, majd a Real Madrid légiósa volt, 2009 óta pedig a Bayern München alkalmazásában áll. A 92-szeres holland válogatott labdarúgó szerződése 2018. június 30-án jár le a bajoroknál.



„Még nem tudom, mi lesz velem egy év múlva” – nyilatkozta Robben, amit azzal egészített ki, hogy egyelőre az "itt és most" sokkal hangsúlyosabb számára. Arról viszont már jelenleg is konkrét elképzelése van, hogy mihez kezd magával és az életével, ha véget ér a pályafutása.

„Mindenekelőtt nagyon nyugodt fél évet szeretnék, távol a labdarúgástól, és közben semmit sem csinálni” – mondta Robben, aki elárulta: biztosan visszatér Hollandiába, azon belül is Groningenbe, amelynek egyik elővárosában született. A szélső pályafutása kezdeti szakaszában hat évet töltött el a Groningennél – ebből kettőt már a felnőttek között –, a klub színeiben mutatkozott be az élvonalban.

„Szoros kapcsolatban vagyok a klubbal, talán akad majd ott valami a számomra” – mondta Robben.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti / Fotó: twitter)