Jump to content

José Mourinho megszerezte a legkapósabb játékost Európában

2017. 05. 04. 13:12

José Mourinho a hírek szerint megszerezte az európai foci porond legkapósabb játékosát. Ha hinni lehet a híreknek az új érkező hetente 280 ezer fontot keres majd, persze csak akkor, ha a manchesteriek kifizették a támadó jelenlegi csapata által meghatározott 89 millió fontos kivásárlási árat. 

 
 
 
A The Sun című angol napilap információi szerint az Atlético Madrid csatára, Antoine Griezmann elfogadta a Manchester United 5 éves ajánlatát. A francia-válogatott labdarúgó heti 280 ezer fontot kereshet az angoloknál.

Az MU menedzsere, José Mourinho a következő szezonra egy olyan csapatot akar építeni, amely minden kiírásban versenyképes lehet, a hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. Ehhez mindenképpen szükségesnek tartja a 26 éves támadó szerződtetését.
 


Kedden az Atlético 3-0-s vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája-elődöntőjének első mérkőzésén a városi rivális Real Madrid ellen, így valószínűsíthető, hogy Griezmannék nem jutnak a cardiffi fináléba. Ez is szerepet játszhatott a francia döntésében.

A francia korábban azt nyilatkozta, hogy azért bizonytalan a váltást illetően, mert egy olyan csapatban akar szerepelni, amely a legmagasabb szinten verseng, vagyis a Bajnokok Ligájában. Bár ezt a feltételt a Manchester még nem teljesítette, de az egyre jobb formába lendülő együttes csupán 1 pontra van a BL-indulást jelentő negyedik helytől. Igaz, Mourinhoék dolgát megnehezíti, hogy elképesztő sérüléshullám tizedeli a csapatot.

Az elfogadott ajánlat alapján Griezmann hetente 60 ezer fonttal többet keres, mint válogatottbeli társa, Paul Pogba, aki az előző nyári átigazolási szezonban rekordösszegért szerződött az angol klubhoz.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: twitter)