Jump to content

Sir Alex visszatér!

2017. 03. 22. 10:49

Gálamérkőzést rendeznek a Manchester United klasszis labdarúgójának a tiszteletére. Michael Carrick 11 éve szolgálja a "vörös ördögöket" és a tiszteletére rendeznek gálát az Old Traffordon. Az eseményen a Carrick által összerakott csapatban egykori manchesteri legendák lépnek majd pályára, de ott lesznek a rivális csapatok ikonjai is, így Steven Gerrard és Frank Lampard is, ahogy a "vörös ördögök" legendás menedzsere, Sir Alex Fergusson is. 

 
Michael Carrick, a Manchester United középpályása 2006 óta szolgálja szívvel-lélekkel csapatát, ezért tiszteletére június 4-én gálamérkőzést rendeznek az Old Traffordon.
 
Carrick a jelenlegi MU keretében a csapat második legrégebb óta szolgálatban lévő játékosa Wayne Rooney után. A kitűnő középpályás a tizenegy esztendő alatt tizenhat nagy trófeát, köztük öt bajnoki címet és egy alkalommal Bajnokok Ligáját nyert együttesével.



A gálamérkőzésen a Manchester United 2008 lép pályára a Carrick által összeállított álomcsapat ellen. Az angol karmester oldalán biztosan kifut a gyepre Edwin van der Sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes és Ryan Giggs, a nívós névsornak pedig nem más, mint Sir Alex Ferguson fog dirigálni a partvonalról. Az ellenfél nem kisebb nevekből fog állni, mint Steven Gerrard, Frank Lampard és Michael Owen, a következő hetekben pedig több egykori világsztár jelentheti be játékát.

Carrick pályafutásának egyik csúcspontja a 2008-as Chelsea elleni BL-döntő, ahol végig pályán volt, a büntetőpárbajban pedig értékesítette saját tizenegyesét.
 
Két esztendővel ezelőtt Ferguson a következőket mondta a középpályásról: "Úgy gondolom, Michael a legjobb középpályás az angol futballban és a legjobb angol labdarúgó ebben a játékban".

A gálamérkőzés, melynek teljes bevételét jótékony célra fordítják majd.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, m4sport.hu / Fotó: twitter)