Jump to content

Újabb gyerek és újabb rekord Ronaldónál

2017. 03. 13. 17:19
Zajlik az élet Cristiano Ronaldo körül. A Real Madrid világklasszis labdarúgója történelmi gólt fejelt a Real Betis elleni bajnokin, ráadásul gyermekei lesznek, de nem a barátnőjétől.
 
 
 
A Blancók vasárnap hazai pályán 2-1-re győzték le a Real Betist a spanyol bajnokság 27. fordulójában. A mérkőzésen Cristiano Ronaldo a 41. percben fejesből egyenlített, ám ez a gól nem hétköznapi találat volt. Ez volt ugyanis a portugál csatár 46. fejesgólja, aminél többet még senki nem ért el a La Ligában. A második helyen az Athletic Bilbao támadója, Aritz Aduriz áll, aki 45-ször vette be fejjel az ellenfelek kapuját.

Hogy a királyi gárda a tabella élére ugorjon, arról a csapat szintén pazarul fejelő kapitánya, Sergio Ramos gondoskodott, aki a 81. percben bólintotta a győztes gólt.

A találkozót Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez is a helyszínen tekintette meg. A nő természetesen örült párja góljának, ám azt egyelőre nem tudni, mit szól ahhoz, hogy a négyszeres aranylabdás családja nemsokára két gyermekekkel is gyarapodik.

Az angol The Sun nevű lap egy Ronaldóhoz közeli forrásra hivatkozva írta meg, hogy egy amerikai béranya nemsokára Madridba érkezik, hogy ott hozza majd világra az Európa-bajnok futballsztár gyermekeit. A forrás szerint „Cristiano és a családja már nagyon várja a család új tagjait. Ronaldo nem szereti kiteregetni a magánéletét, de a szeretteinek és a közeli barátainak elárulta, hogy hamarosan ikerfiai születnek.”

A 32 éves focistának már van egy kisfia, aki a nyáron lesz 7 éves. Cristiano Ronaldo junior édesanyjának személyét mind a mai napig homály fedi. Egyes források szerint egy angol pincérnő a kisfiú anyja, míg mások ott is béranyát sejtettek a háttérben. A pletykák szerint a világsztár 2010-ben 10 millió font körüli összeget (nagyjából 3 és fél milliárd forint) fizetett a nőnek a névtelenségért cserébe.
(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, mti, m4sport.hu / Fotó: twitter)