Jump to content

Barcelona: Suárez nem játszhat!

2017. 02. 09. 20:33

Biztosan nem számíthat sztárjára a kupadöntőn a Barca! Luis Suárez eltiltás miatt nem játszhat az Alavés ellen a labdarúgó spanyol Király Kupa fináléjában.

 

Az FC Barcelona uruguayi támadóját az Atlético Madrid elleni elődöntő visszavágóján, a hajrában állította ki második sárga lappal Jesús Gil Manzano játékvezető, azt követően, hogy Suárez kezét felemelve ütközött Kokéval. A piros lapért járó automatikus egymeccses eltiltást kettőre emelték, mert a pályáról leküldött futballista nem ment be az öltözőbe, hanem a játékoskijáróban tekintette meg a három kiállítással zárult összecsapás végét.

"Nevetséges volt a második sárga lap, még csak szabálytalanság sem történt. Egyáltalán nem csináltam semmit" - méltatlankodott a harapások, illetve rasszista megjegyzés miatt már többször hosszabb időre eltiltott Suárez.

epa05777104 FC Barcelona's Uruguayan striker Luis Suarez celebrates after scoring the 1-0 lead during the Spanish King's Cup semi final, second leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at Camp Nou in Barcelona, Spain, 07 February 2017. EPA/ALEJANDRO GARCIA
Ilyet biztosan nem láthatunk Luis Suáreztől a Király Kupa döntőjében - fotó: EPA/ALEJANDRO GARCIA


Az FC Barcelona az 1-1-es döntetlennek köszönhetően 3-2-es összesítéssel jutott a május 27-i fináléba, ahol ellenfele a története első döntőjére készülő Alavés lesz.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)