Jump to content

Liverpool: a legenda visszatérhet, de, hogy milyen funkcióban, az még talány

2016. 11. 07. 17:43

A Los Angeles Galaxy csapata búcsúzott a tengerentúli profi bajnokság, az MLS rájátszásától és ez egyben azt is jelenti, hogy az utóbbi évtized egyik legjobb és legközkedveltebb angol játékosa szögre akasztja a stoplist. Angol sajtóhírek szerint Steven Gerrard hamarosan bejelenti visszavonulását, ám szeretett csapatától, a Liverpooltól nem szakad el, de hogy hogyan és milyen funkcióban tér vissza, azt még egyelőre titok övezi. 

 

A 36 éves játékos csapata vasárnap kiesett az észak-amerikai liga (MLS) rájátszásában, a negyeddöntőban a Colorado Rapidsszal szemben maradt alul. Ezzel a szigetországi légiós szerződése lejárt, és szinte bizonyos, hogy klubja nem kíván hosszabbítani vele.

Nevelőegyesületénél, az FC Liverpoolnál ugyanakkor állás várja őt, legalábbis Jürgen Klopp vezetőedző erre tett utalást: "Senki se lepődjön meg, ha találunk egy helyet Stevie-nek" - fogalmazott a Premier League éllovasának német mestere.

A 114-szeres válogatott Gerrard tavaly 17 év és 708 tétmérkőzés után igazolt a Liverpooltól Kaliforniába, ahol évi 6,3 millió dollárt keresett.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)