Jump to content

Ribéry változást sürget

2016. 10. 06. 11:06

Franck Ribéry, a Bayern München klasszisa úgy véli, hogy csapattársainak újra egységesnek kéne lenniük, mindenkinek be kellene állnia a sorba és újra jó csapatszellemet kellene kialakítaniuk, mert csak úgy lehetnek erősek. A francia dicsérte a gárda vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit és hangsúlyozta, hogy nekik is fel kell nőniük az edző mellé.

Két nyeretlen tétmérkőzés után a csapatszellem erősítésében látja a siker kulcsát Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgócsapatának francia szélsője.

"Újra együtt kell dolgozunk, együtt kell harcolnunk. De ezt is tesszük mindannyian" - fogalmazott a légiós a Bild című lapnak adott nyilatkozatában.

A bajorok egy hete 1-0-ra kikaptak az Atlético Madridtól a Bajnokok Ligájában, majd a hétvégén csupán 1-1-es döntetlent játszottak a Kölnnel a Bundesligában.

A 33 éves Ribéry egyúttal dicsérte a csapat nyáron érkezett új vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit, aki szerinte "jó fej". "Gyakran jön oda hozzám, és kérdezi, hogy vagyok. Nagyon intelligens, és sokat beszélget velünk. Ezen kívül rotálja a csapatot, mindenkinek esélyt és játéklehetőséget ad" - mondta az olasz trénerről.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)