Jump to content

Klopp akár a Liverpoolból is nyugdíjba menne

2016. 09. 30. 19:15

Jürgen Klopp, a Liverpool német szakvezetője egy inerjúban beszélt jövőjéről. A szakember elmondta, hogy nem tervezi folytatni pályafutását 60 éves kora után, azt azonban nem tudja, hogy Németországba visszatér-e, de az sem lenne ellenére, ha Liverpoolból menne nyugdíjba. 

 


"El fog jönni a nap, amikor azt mondom: Köszönöm, örültem - nyilatkozta a Liverpool német edzője a német RND-nek. - Hogy hatvanévesen is a kispadon üljek, nagyon valószínűtlen."

A korábban a Mainznál és a Dortmundnál edzősködő Klopp nem tartja kizártnak, hogy egyszer visszatér Németországba. "Élni mindenképpen. Edzőként nem tudom."

A 49 esztendős tréner 2011-ben és 2012-ben megnyerte a Bundesligát a BVB-vel, a címvédésen azóta is csodálkozik. "Lehetsz néha bajnok Németországban, de akkor felébreszted a Bayernt és aztán úgy visszavágnak, hogy a következő évben el is felejted, hogy egy évvel korábban bajnok voltál. Hogy a második évben újra bajnokok lettünk, maga volt a szenzáció."

A Liverpool hat forduló után a negyedik helyen áll a Premier League tabelláján, szombaton kora délután a Swansea otthonában lép pályára, Kloppék akár edzőt is buktathatnak.

(Forrás: sportrajongo.hu;m4sport.hu/Fotó:twitter)