Jump to content

Mourinhóval olyan történt, amely 10 éve nem

2016. 09. 19. 11:44

José Mourinho sorozatban harmadik meccsét bukta el a Manchester United élén. A portugál tréner és csapata a városi rangadó és az Európa Liga fiaskó után újra a bajnokságban botlott, ezúttal a Watford ellen. Mourinho ezúttal sem okozott csalódást, a mérkőzés után megtalálta a kudarc oktá, és persze nem okozott meglepetést, hiszen ezúttal is másban kereste és találta meg a hibát. 

A Manchester United 3-1-re kikapott a Watford vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi játéknapján. A José Mourinho vezette United ezzel sorozatban harmadik tétmérkőzését veszítette el. A portugál tréner a mérkőzést követően természetesen kiértékelte csapata játékát és gyorsan rá is világított a kudarc okára. Mourinho szerint a 3-1-es vereségért egyrészt a játékvezetők ténykedése okolható, másrészt a védő Luke Shaw indiszponált játéka. A portugál tréner amúgy utoljára tíz éve vesztett el sorozatban három mérkőzést és a hétvégén meglehet a negyedik, ugyanis a "vörös ördögök" a bajnoki címvédő és a lassú kezdés után egyre inkább magára találó Leicestert fogadják. 

Ami a többi mérkőzést illeti: 

A sereghajtó Stoke City 4-1-re kikapott a Crystal Palace otthonában, a Southampton ugyanakkor megszerezte első győzelmét. A Tottenham Hotspur Harry Kane góljával 1-0-ra győzött a vendég Sunderland ellen az ötödik forduló zárómérkőzésén.

Premier League, 5. forduló:

Crystal Palace-Stoke City 4-1 (2-0)
Southampton-Swansea City 1-0 (0-0)

korábban:

Watford-Manchester United 3-1 (1-0)

később:

Tottenham Hotspur-Sunderland 1-0(0-0)

szombaton játszották:

Everton-Middlesbrough 3-1 (3-1)
Hull City-Arsenal 1-4 (0-1)
Leicester City-Burnley 3-0 (1-0)
Manchester City-Bournemouth 4-0 (2-0)
West Bromwich Albion-West Ham United 4-2 (3-0)

pénteken játszották:

Chelsea-Liverpool 1-2 (0-2)

(Forrás: sportrajongo.hu;/Fotó:twitter)