Jump to content

Balotelli Törökországból kaphat egy utolsó lehetőséget

2016. 07. 28. 07:58

Mario Balotelli talán az utolsó lehetőségét kapta meg, ha hinni lehet a híreknek. Egybehangzó sajtóértesülések szerint az olasz válogatott csatár a Besiktasban köthet ki. A török klub vezetősége mindent megtesz azért, hogy megszerezze a balhés futballistát, ám azért annak elvárásai is. 

A Besiktasban köthet ki Mario Balotelli. Az utóbbi időben az újságok címlapjára a góljai helyett leginkább a balhéi miatt kerülő csatárra nem tart igényt a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp, ezért kénytelen volt új klub után nézni. Menedzserének azonban nem volt könnyű dolga, hiszen Balotelli szép lassan leírta magát azzal, hogy gólokat nem, ám ellenségeket annál inkább szerzett magának. A balhés csatárt a hírek szerint a Besiktas azonban leigazolná, ám vannak elvárásaik. 

Fikret Orman, a Besiktas elnöke nem tagadja, hogy meg akarják szerezni a játékost, ám annak be kellene tartania a szabályokat.

"Balotelli pont olyan játékos és személyiség, akivel szurkolóink azonosulni tudnának. Biztos vagyok benne, hogy nagy népszerűségnek örvendene nálunk. Kell nekünk Mario Balotelli, és neki is szüksége van ránk." - mondta Orman.

Balotelli 2014-ben igazolt a Liverpoolhoz, azóta összesen egy bajnoki gól került a neve mellé...

 

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:twitter)