Jump to content

Liverpool: börtönbe került a komplett csapat

2016. 07. 25. 09:06

Börtönbe került a Liverpool komplett csapata, ám az egész csak egy jó vicc, az ötletgazda pedig nem más, mint Jürgen Klopp, a gárda menedzsere. A csapat éppen az Egyesült Államokban edzőtáborozoik, a játékosok pedig az Alcatraz látogatása során kerültek rács mögé. 

Persze a "vörösök" nem kényszerből, hanem önszántukból mentek a rácsok mögé, ugyanis Jürgen Klopp vezetőedző a pasadenai edzés után kikapcsolódásként elvitte a csapatot a legendás San Franciscó-i Alcatrazba egy tárlatvezetésre. A társaság hajóval ruccant át a sziklabörtönbe, amely jelenleg nemzeti emlékhelyként működik.

Az Alcatraz 1934-től 1963-ig üzemelt börtönként, akkoriban az Egyesült Államok legjobban őrzött fegyintézete volt: csak 36 fogoly próbálkozott meg szökéssel, egyik kísérlet sem volt sikeres.

Szintén a Liverpoollal kapcsolatos hír, hogy a klub leigazolta a holland válogatott Georgino Wijnaldumot a Premier League-ből kiesett Newcastle Unitedtől. A 25 éves középpályás a hírek szerint 30 millió euróba került és hosszútávú szerződést kötött.

A Liverpool július 27-én a Chelsea-vel, 31-én a Milannal, augusztus 2-án pedig az AS Romával játszik felkészülési meccset az amerikai túra során. A Premier League augusztus 13-án rajtol, a Vörösök egy nappal később az Arsenal vendégeként lépnek pályára.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:dailymail.co.uk)