Jump to content

Messi új frizurát villantott

2016. 07. 24. 15:11

Új frizurával örvendeztette meg magát és rajongótáborát Lionel Messi. A Bercelona zsenijét is elérte a legújabb divathóbort - ami azért legyünk őszínték pár év szünet után tért ismét vissza, tehát nem újdonság teljesen - és ő is beállt a szőke hercegek sorába. 

Lionel Messi nem kis meglepetést okozott a szurkolóinak és a futball szerelmeseinek. Az ötszörös aranylabdás argentin világklasszis ugyanis szőkére festette a haját.

A Barcelona támadója twitter oldalán mutatta meg a világnak új imidzsét, ami mi tagadás, némiképp átalakult az elmúlt években. Messi kezdetben csak tetoválásokkal gazdagodott, a 2016-os Copa Américára viszont már sármos szakállat is növesztett, most pedig az üstökét szőkíttette ki. A twitter bejegyzéshez Neymar, Messi barcelonai csapattársa is hozzászólt: Nee Messi, miért?? - írta ki kommentbe a brazil szélső. Bagoly mondja verébnek, hiszen az elmúlt években Neymar is volt már szőke, sőt, nem egy alkalommal még az arcszőrzetét is kihidrogéneztette. Hozzá képest Messi még visszafogottnak mondható.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:ad.nl, twitter)