Jump to content

Pogba nem megy sehova

2016. 07. 13. 10:59

A francia válogatott Eb-t is megjárt fiatal középpályását korábbi hírek szerint a Real Madrid és a Manchester United is meg akarta szerezni. A játékos ugyanakkor borzasztóan drága, így a Real elállt a vételi szándéktól, pedig Pogba inkább Madridban tudta magát elképzelni, sem mint Manchesterben. A gond csak az, hogy a jétékosért a Juventus álltal kért csillagászati összeget csak a MU tudja, tudná kifizetni, de már ez sem olyan biztos...

Tovább folytatódik a Pogba-saga, ám az is lehet, hogy hamarosan befejeződik ugyanis angliai és spanyolországi érdeklődések dacára elképzelhető, hogy a Juventusnál marad az Európa-bajnoki ezüstérmes francia válogatott labdarúgója.

A 23 éves játékosért a hírek szerint a Manchester United és a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid is érdeklődik, de - ugyancsak sajtóinformációk alapján - világrekordot jelentő 100 millió fontos vételára gátat szabhat az átigazolásának.

Ügynöke, Mino Raiola azt mondta: bár sokat beszélnek a futballista jövőjéről, arról, hova szerződik, elképzelhető, hogy marad az olasz bajnokcsapatnál.

„Nem sürgős számára a távozás, a Juventus pedig nem akarja, hogy elmenjen. Éppen ellenkezőleg, azt szeretnék, ha meghosszabbítaná a szerződését" - fogalmazott Raiola.

Pogba jelenlegi szerződése 2019-ig szól Torinóban.

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:twitter)