Jump to content

Liverpool: Balotelli mehet, amerre akar

2016. 07. 13. 11:53

Nagyon úgy tűnik, hogy Mario Balotelli ismét új csapat után nézhet. A problémás, ám kétség kívül tehetséges csatárra ezúttal a Liverpoolnál nem számítanak, ám a hírek szerint odahaza Olaszországban segítenének neki ismételten formába lendülni. 

 

A kapus Bogdán Ádámot is foglalkoztató Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a napokban tartott sajtótájékoztatóján mondta el, hogy nem számít a 25 éves Mario Balotellire. Klopp elmondása szerint Balotelli esélye kiltástalan, hiszen négy-öt játékostársával kell megküzdenie egy vagy két helyért, ráadásul jelenleg nincs olyan állapotban, hogy ezt képes legyen sikerrel megtenni, úgyhogy a játékos számára csak a csapatkeresés maradt, mint választás. 

Balotelli az előző idényt hazájában, az AC Milannál töltötte, de a felkészülés kezdetére visszatért a klubjához, ám ott Daniel Sturridge, Christian Benteke, Divock Origi és Danny Ings is megelőzi őt a rangsorban.

Klopp hozzátette: tehetségesnek tartja az olaszt, aki világklasszis játékot tud nyújtani, ha jó formában van.

„Amióta visszatért, becsületesen készül a többiekkel. Mindent megteszünk, hogy jó állapotban legyen, de a Liverpoolban most nincs helye¨ – nyilatkozta az edző, aki már Balotellivel is tisztázta a helyzetet.

Balotelli számára Olaszországban a Sampdoria jelenthet megoldást, a klub elnöke, Massimo Ferrero korábban már jelezte, hogy szívesen látnák a csatárt, aki 23 mérkőzésen mindössze három gólt szerzett az AC Milanban az előző évadban. Ferrero emlékeztetett arra, hogy korábban már előfordult, hogy más klubok által kiebrudalt és leírt játékost vettek meg és sikerrel építették újjá a pályafutását, elég ha csak Antonio Cassanóra gondolunk. 

 

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:twitter)