Jump to content

A magyar Scholes nem eladó!

2016. 06. 30. 17:39

A kiváló Európa-bajnoki szereplésnek köszönhetően igen csak megnőtt az ázsiója szinte a komplett magyar válogatottnak. A játékosokért sorban áll fél Európa, ebbe a táborba tartozik Kleinheisler László is. Igen ám, de a magyar támadó klubja hajthatatlan, a Werder Bremen nem akarja eladni Scholest. Ez mondjuk érthető, az már nem, hogy akkor ősszel mi a fenéért nem játszatták a Bundesliga-mérkőzéseken. 

Az Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar csapat középpályása iránt a hírek szerint az olasz Bologna és a német másodosztályú 1860 München is érdeklődött, ám Frank Baumann ügyvezető a Bild című napilapnak leszögezte:
"Szó se lehet róla. Egyértelműen Lászlóval tervezünk, és eszünk ágában sincs eladni őt."

A bajor csapat - Thomas Eichin sportigazgató által is megerősített - szándékairól Baumann annyit mondott, nem hiszi, hogy a 22 éves magyar játékos a Bundesliga II-be akar szerződni.

Kleinheisler a téli szünetben érkezett Brémába a Videotontól, amely tavaly kölcsönadta őt a Puskás Akadémiának, ám még a "fakóban" sem léphetett pályára, miután nem volt hajlandó meghosszabbítani lejáró szerződését. A Videoton vezetőségének hozzáértését jól mutatja, hogy Bernd Storck még így is számított a játékosra, felfedezettje pedig nem is maradt adósa, a norvégok elleni pótselejtezőn gólla bizonyította, hogy mekkora hibát követtek el a Videoton "szakemberei", hogy nem játszatták. 

Kleinheisler a Werder Bremenben ugyanakkor csak 190 percet játszott, egyszer volt kezdő, ötször becserélték, gólt nem szerzett.