Jump to content

Atlético: Griezmann hosszabbított

2016. 06. 24. 10:02

Bár fél Európa sorban állt érte, Antoine Griezmann úgy döntött, hogy egy évvel meghosszabbítja szerződését az Atlético Madridnál. A francia támadó a La Liga legutóbbi szezonjának egyik legjobb játékosa volt, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy klubja a harmadik helyen zárt a két óriás, a Barcelona és a Real Madrid mögött a bajnoki tabellán, valamint BL-döntőt játszott. 

Antoine Griezmann kontraktusa a szerződés értelmében immáron 2021-ig szól, ezzel alighanem üzent a kérőknek a játékos, hogy egyhamar nem kívánja elhagyni a "matracosokat". Grezmannért a legnagyobb klubok kopogtattak, leginkább a Chelsea és a Manchester Untied érdeklődésétől volt hangos a nemzetközi sajtó. 

Ez persze nem csoda, hiszen Griezmann - aki 2014 óta erősíti az Atléticót - az elmúlt két szezonban több mint 50 gólt szerzett csapata színeiben, jelenleg pedig tagja az Európa-bajnokságon házigazdaként nyolcaddöntős francia válogatott keretének és már gólt is szerzett.

Az Atlético májusban hosszabbította meg Tiago Mendes és Saul Níguez szerződését, és a közeljövőben Fernando Torres és Gabi is aláírhatja új megállapodását. Mindez azt támasztja alá, hogy a klubvezetőség meg szeretné tartani a csapat magját, hogy a következő időszakban is reális cél legyen a bajnoki cím elhódítása - még akkor is, ha a Barcelona-Real Madrid kettős jóval erősebb kerettel dolgozhat - valamint a Bajnokok Ligájában való sikeres szereplés.

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:twitter)