Jump to content

Kaká visszatért, nyertek a brazilok

2016. 05. 30. 04:03

A Copa Americára készülő brazil labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert Panama csapata ellen barátságos mérkőzésen. A coloradói Commerce Cityben rendezett összecsapáson a dél-amerikai együttes már a 2. percben vezetést szerzett Jonas révén, majd a 73. percben Gabriel Barbosa alakította ki a végeredményt.

 

A találkozón az utolsó tíz percre pályára lépett Kaká is, aki 2014 óta nem szerepelt a brazil válogatottban és most Douglas Costa sérülése miatt került a csapatba. Hiányzik ugyanakkor a keretből Neymar, mivel ő - klubjával, a Barcelonával történt megegyezés értelmében - csak az olimpián játszik majd.

A brazilok az Egyesült Államokban sorra kerülő, pénteken kezdődő Copa Americán Haitival, Peruval és a Fradi balhátvédjét is a soraiban tudó Ecuadorral szerepelnek egy csoportban.

Haiti Kolumbiával találkozott Miamiben, és utóbbi csapat 3-1-re nyert. Dayro Moreno a 12., Juan Guillermo Cuadrado az 54., Roger Martinez pedig a 71. percben volt eredményes. A haitiak gólját Wilde-Donald Guerrier szerezte a 34. percben.

A kolumbiaiak az amerikaiakkal játsszák a nyitómeccset a kontinenstornán, illetve még Costa Ricával és Paraguayjal szerepelnek egy csoportban.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)