Jump to content

Ibrahimovic a Premier League-ben folytathatja

2016. 01. 03. 10:48

Játékosügynöke szerint Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd labdarúgója következő idényében már nem a francia élcsapatban, hanem valamelyik angol első osztályú együttesben fog futballozni. Korábban arról lehetett hallani, hogy az Egyesült Államok lehet a következő és egyben végső állomás is a svéd számára, David Beckham például többször hangoztatta, hogy el tudná képzelni új csapatában. Úgy tűnik, hogy az angol zseninek erre egyelőre még várnia kell.

Az olasz Mino Raiola, aki a brit Sky Sportsnak nyilatkozott szombaton, hozzátette, hogy szeretné, ha Ibra a szezont végigjátszaná a párizsiaknál, és csak azután, szerződése nyári lejártát követően váltana klubot. "Az lenne a legjobb, ha kitöltené a kontraktusát a PSG-nél, és utána folytatná a Premier League-ben" - jelentette ki, de arról nem szólt, mely csapatok jöhetnek szóba az angol élvonalból.

A 34 éves Ibrahimovic 2012 júliusában érkezett a párizsi csapathoz Olaszországból, az AC Milantól, és a franciáknál idén június végén jár le a szerződése. A svéd klasszis pályafutása során eddig megfordult az olasz és a spanyol bajnokságban is, a Premier League lenne a harmadik kiemelt bajnokság, ahol letehetné névjegyét. Ibrahimovic Párizsban minden rekordot megdöntött ráadásul kiugró teljesítményével elhallgattatta azokat is, akik korábban kora miatt úgy gondolták, hogy már nincs benne túl sok. Ibrahimovicot korábban hírbe hozták David Bekcham MLS-csapatával is, legalábbis az angolok korábbi válogatott sztárja több interjújában is kijelentette, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy Ibrát a klubjában tudhassa. Kérdés, hogy Becks, vagy valamelyik PL-csapat nyeri a versenyfutást Ibrahimovicért.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:talksport.co.uk)