Jump to content

Wenger több játékost is igazolna a télen

2015. 12. 30. 19:45

Arséne Wenger vezetőedző elmondása szerint az Arsenal aktív lesz a téli átigazolási időszakban. A francia szakember a nyáron is hasonlóan nyilatkozott, ám végül mezőnyjátékost nem vásárolt. A hírek szerint a londoniak menedzsere akár 200 millió fontból is gazdálkodhat.

A klub szerdai sajtótájékoztatóján a francia szakvezető hangsúlyozta: szeretnék megőrizni jelenlegi első helyüket a Premier League tabelláján, de ehhez erősítésekre van szükségük. Konkrét neveket annak ellenére nem említett, hogy a brit sportsajtó már tényként közölte a svájci FC Basel egyiptomi válogatott középpályása, Mohamed Elneny érkezését.

"Maguk több dologról tudnak, mint amit eddig tettünk. Sajnos, pillanatnyilag semmit nem tudunk bejelenteni erről a játékosról, mert még semmit nem zártunk le vele kapcsolatban" - közölte a francia edző.

A játékosok közül a középpályás Francis Coquelin, Santi Cazorla és Jack Wilshere, valamint a csatár Alexis Sánchez és Danny Welbeck hiányzik sérülés miatt. Sajtóértesülések szerint Elneny átigazolásáról már megállapodott a vezetőség a svájci klubbal. A Southampton kenyai középpályása, Victor Wanyama már korábban felkeltette az Ágyúsok figyelmét, de elképzelhető, hogy jelenlegi csapata továbbra sem engedi el.

A chilei Sanchez várhatóan a jövő hét végén térhet vissza, a hosszú ideje sérült Wilshere - aki még egyetlen meccsen sem léphetett pályára ebben a szezonban - pedig februárban játszhat újra.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:sillyseasons.com)