Jump to content

Bierhoff: Lahm nem jön vissza

2015. 12. 28. 10:08

Németországban folyamatosan visszatérő téma Philipp Lahm reaktiválása. A válogatottságtól a világbajnokság után visszavonuló védő visszatérésére szinte semmi esély sincs, mégis többen remélik, hogy a Bayern klasszisa meggondolja magát. Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere szerint a korábbi csapatkapitány, nem fog visszatérni még a jövő évi franciaországi Európa-bajnokság miatt sem.

"A közelmúltban beszéltem vele néhányszor, bár nem konkrétan erről a témáról - mondta Bierhoff Lahmról, aki tavaly, a német győzelemmel végződött brazíliai világbajnokság után mondta le a válogatottságot. - Azonban aki ismeri őt, beszélt vele, vagy olvasta az akkori közleményét, tudja, hogy a visszatérése ki van zárva. Tiszteletben kell tartanunk a döntését."

A Bayern München védője 2004. február 18-án, a horvátok ellen mutatkozott be a válogatottban, amelyben bő tíz év alatt öt gólt szerzett. Az argentinok elleni vb-döntő (1-0) volt a 113. fellépése a Nationalelfben.

A 32 éves védő idén januárban azt is bejelentette, hogy 2018-ban, amikor lejár a szerződése a bajoroknál, visszavonul a labdarúgástól.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:faz.net)