Jump to content

Bundesliga-kérője akadt Stiebernek

2015. 12. 16. 09:06

Amennyiben hinni lehet a németországi híreknek, úgy Stieber Zoltán a téli átigazolási szezonban csapatot válthat. A magyar válogatott támadójáért egy nagy múltú csapat jelentkezett be, ahol korábban már játszott magyar játékos, méghozzá igen csak kimagaslóan.

Német lapértesülés szerint a korábban Lisztes Krisztiánt is foglalkoztató Werder Bremen élénken érdeklődik Stieber Zoltán iránt, aki a télen nagy valószínűséggel távozik a Hamburger SV-tól.

A Hamburger Morgenpost úgy tudja, hogy a brémaiaknál régóta téma a magyar válogatott középpályás szerződtetése, jelenlegi klubja azonban egyelőre nem erősítette meg a hírt.

A Bild októberben arról írt, hogy a hamburgi klubnál mellőzött Stieber menedzsmentje megegyezett Peter Knäbel sportigazgatóval, hogy a télen elengedik őt. A 27 éves játékos számára azért lenne rendkívül fontos. hogy olyan csapathoz igazoljon, ahol tavasszal rendszeres játéklehetőséghez jut, mert különben kérdésessé válhat szereplése a jövő nyári Európa-bajnokságon.

Múlt héten Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője is úgy nyilatkozott, hogy hogy fontolgatják a magyar válogatott középpályás leigazolását.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:nb1.hu)