Jump to content

Nikolics továbbra is bombasztikus formában!

2015. 11. 30. 08:15

Továbbra is remek formának örvend Nikolics Nemanja. A Videotontól a nyáron Lengyelországba szerződő válogatott csatár vasárnap megszerezte szezonbeli 17. gólját a lengyel labdarúgó-bajnokságban, ezzel torony magasan vezeti a góllövőlistát. Nikolics öröme talán csak azért nem lehet teljes, mert a bajnokikon kívül sem az Európa-ligában, sem a válogatottban nem megy neki ennyire a gólgyártás.

A teljes második félidőt emberelőnyben játszó varsóiak 2-2-t értek el a Podbeskidzie otthonában, ráadásul csak a 93. percben tudtak egyenlíteni. A 17. fordulóban rendezett találkozót végigjátszó vajdasági csatár a 68. percben volt eredményes, és továbbra is fölényesen vezeti a góllövőlistát.

Ugyancsak vasárnap lépett pályára a bajnoki címvédő Lech Poznan, amely 1-0-ra győzött a tizenegyest hibázó Lechia Gdansk otthonában. A vendégeknél Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő is a kezdők között kapott helyet, utóbbit a 60. percben lecserélték. Holman Dávid a cseresorból nézte végig a meccset.

Guzmics Richárd együttese, a Wisla Krakow 2-1-re elvesztette a városi rivális Cracovia elleni rangadót, amit a magyar válogatott védő végigjátszott.

A Legia Warszawa a második, a Wisla Kraków a hetedik, a Lech Poznan pedig a 11. helyen áll a tabellán 17 fordulót követően.

(Forrás:sportrajongo.hu,mti/Fotó:uefa.com)