Jump to content

Bogdánék továbbjutottak, Nikolicsék reménykedhetnek

2015. 11. 27. 09:07

A Bogdán Ádámot foglalkoztató Liverpool bebiztosította továbbjutását csoportjából a labdarúgó Európa Ligában, melynek csütörtöki ötödik fordulójában 2-1-re nyert a Girondins Bordeaux ellen. Győzött Nikolics Nemanja csapata is, így továbbra is esélye van a továbbjutásra.

Az angol együttesben a magyar válogatott kapus ezúttal is a cserepadon kapott helyet, viszont posztriválisa igen komoly potyát kapott, aminek köszönhetően a szurkolók hangja ismét felerősödött azzal kapcsolatban, hogy talán jobb lenne Bogdánt szerepeltetni első számú kapusként. Jürgen Klopp, a Liverpool szakvezetője ugyanakkor a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón nem emelte ki külön a hibázó kapust, csak annyit mondott, hogy most mindenkinek, beleértve a szurkolókat is örülnie kell, hiszen a csapat továbbjutott.

A szintén magyar válogatott Nikolics Nemanja kezdőként a 91. percig pályán volt a Legia Warszawában, mely hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Midtjylland együttesét. A forduló előtt sereghajtó lengyel csapat sikerével két pontra megközelítette második helyen álló mostani riválisát, s azonos ponttal áll mint a továbbra is veretlen Napoli által legyőzött Bruges. Nikolics ugyanakkor ezúttal sem talált be a kapuba, gólerőssége úgy tűnik a lengyel bajnokikra korlátozódik, az EL-ben továbbra is gólképtelen.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:uefa.com)