Jump to content

A legendás edző kiosztotta az angol csapatokat

2015. 11. 27. 09:20

Harry Redknapp a keddi és szerdai játéknap után keményen beszólt a Bajnokok Ligájában szereplő szigetországi kluboknak. Egyiküket sem tartja esélyesnek a címre, szerinte az angol csapatokat csak a pénz érdekli. 

Egy fordulóval a csoportkör vége előtt a négy angol csapatból mindössze a Manchester City biztosította helyét a legjobb 16 között. Az Arsenalra, a Chelsea-re és a másik manchesteri gárdára, a Unitedre is ki-ki meccs vár az utolsó játéknapon.

Redknapp úgy gondolja, hiába jutnak esetleg tovább, a végső győzelemre nincs esélyük.

„A mi csapataink csak a pénzre gondolnak, amit a BL-indulásért kapnak évente. Ki fogja közülük megállítani a Bayern Münchent vagy a Barcelonát?” – teszi fel a kérdést a London Evening Standard hasábjain. „Teljesen más szintet képviselnek.”

„ A Barcelona hihetetlen Roma elleni 6-1-es győzelmét a támadóik produkciója eredményezte. A Crystal Palace Sunderland elleni hétfői bajnokiján el lehetett aludni, de látva a Barcelonát visszanyered a játékba vetet hited.

Eddig a a Manchester City mellett a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, a Barcelona, a Bayern München, a Juventus, a Benfica, az Atletico Madrid és a Zenit lesz ott biztosan a nyolcaddöntőben.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:espn.com)