Jump to content

Real Madrid: Először bukott Benitezzel a gárda

2015. 11. 09. 08:12

Elszenvedte első idénybeli vereségét a Real Madrid, amely Sevillában maradt alul a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A madridiakat ráadásul megelőzte a tabellán az ősi rivális Barcelona, amely ha a vártnál nehezebben, de nyerni tudott a Villareal ellen.

Az előzőleg listavezető fővárosiak Sergio Ramos szépségdíjas ollózásával jutottak vezetéshez, ám ezután három gólt kaptak, és James Rodriguez a 93. percben már csak szépíteni tudott. Az Európa Ligában címvédő Sevilla ezzel együtt nem remekel az idényben: a bajnokságban mindössze a 10. helyen áll, a Bajnokok Ligájában pedig már háromszor veszített.A tabellán a Barcelona mögé szorult Real nem nevezte a találkozóra Karim Benzemát, a francia csatár ugyanis zsarolási ügybe keveredett, és a héten kihallgatta őt a versailles-i bíróság.

Ami pedig a Barcelonát illeti, a katalánok Neymar duplájával és Luis Suárez tizenegyesével verték a Villarealt, így sorozatban a hetedik tétmérkőzésükön maradtak veretlenek, a bajnokságban pedig kilencedik sikerüket aratták.

Primera División, 11. forduló:

FC Barcelona-Villarreal 3-0 (0-0)

Sevilla-Real Madrid 3-2 (1-1)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)