Jump to content

"Alábecsültük Ribéry sérülését" - Rumennigge

2015. 11. 08. 11:44

A Bayern München francia klasszisa, Franck Ribéry 2015-ben nem nagyon tudott segíteni csapatán egy 8 hónappal ezelőtt elszenvedett sérülése miatt. Most a bajorok elnöke, Karl-Heinz Rummennigge ismerte el, hogy a középpályás hosszú kihagyásáért a klub is felelős.

"Nem vettük komolyan Franck sérülését. Az orvosi csapatunk nagyszerű szakemberekből áll, nem mondhatok rájuk semmi rosszat, de egy kicsit alulbecsültük a sérülés súlyosságát." Ribéry, aki 2014-ben visszavonult a válogatott, a hivatalos indoklás miatt bokasérülés miatt 8 hónapig volt harcképtelen, és bő egy hónappal ezelőtt kezdte el az egyéni edzéseket.

"Ha minden jól megy, 3 hét múlva már a csapattal edzhet, és az év vége előtt már játszhat is. Igazi karácsonyi ajándék lenne a szurkolóknak!"


Közben a Journal du Dimanche arról ír, hogy Ribéry döntése a válogatottbeli szereplése kapcsán még nem végleges. A középpályás több alkalommal is beszélt Didier Deschamps szövetségi kapitánnyal, aki számítana rá a jövő évi hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

(Forrás: sportrajongo.hu/L'Équipe; fotó: sportrajongo.hu/africatopsports.com)