Jump to content

EL: Kazanyban nyertek Bogdán Ádámék

2015. 11. 06. 09:22

A Bogdán Ádámot foglalkoztató Liverpool 1-0-ra győzött a Rubin Kazany vendégeként az Európa Liga csoportkörének negyedik fordulójában.

A magyar kapus nem kapott játéklehetőséget a találkozón, amelyen három döntetlent követően első győzelmét aratta az angol együttes.

Bogdánhoz hasonlóan a Sion védője, Vanczák Vilmos is a padról nézhette társait, a svájci csapat hazai pályán a hosszabbítás perceiben mentette 1-1-es döntetlenre a Bordeaux elleni mérkőzést.

A Nikolics Nemanját nélkülöző Legia Warszava a Brugge otthonában szenvedett 1-0-s vereséget.

Két nagy különbségű győzelem is született eddig a nap folyamán: a Napoli 5-0-ra győzte le a dán Midtjyllandot, míg a Borussia Dortmund 4-0-ra múlta felül az azeri Qäbälä együttesét. Sikerével mindkét csapat továbbjutott a 32 közé, ahogy a norvég Molde és az osztrák Rapid Wien is.

A három magyar játékost is foglalkoztató Lech Poznan a két héttel ezelőtti bravúros firenzei sikere után csütörtökön hazai pályán kikapott az olasz bajnoki listavezető Fiorentina együttesétől. A lengyel bajnoknál Kádár Tamás végigjátszotta a találkozót, Lovrencsics Gergőt a 60. percben cserélték be, míg Holman Dávidot nem nevezték a meccsre.

A késő esti mérkőzéseken a Norvégiában győztes Lazio biztosította helyét a legjobb 32-ben.

Az eredményekért ide kattintson.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:actionimages.com)