Jump to content

A Real-csatár a Liverpooolnál köthet ki

2015. 06. 29. 10:45

Angol lapértesülések szerint a Liverpool a spanyol bajnokságból, közelebbről a Real Madridból szeretné megerősíteni csatársorát. Brendan Rodgers állítólag a madridiak mexikói csatárára vetett szemet, ám miután a futballista játékjoga a Manchester Unitedé, így nem lesz könnyű nyélbe ütni az üzletet.

A Liverpoolban folytathatja pályafutását Javier Hernández, a Manchester United csatára, aki az elmúlt idényt a Real Madridban töltötte. A mexikói válogatott futballista igazából csupán epizódszerepet játszott a spanyol gárdában, ám azért az idény végére amikor megkapta a bizalmat, meg tudta mutatni, hogy vétek őt a padon jegelni. Talán pontosan így gondolja mindezt Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere is, aki a hírek szerint meg akarja szerezni a fiatal támadót. Az északír szakembernek nem lesz könnyű dolga, ugyanis Hernández játékjoga a Manchester Unitednél van, a Vörös Ördögök pedig nem nagyon szeretnék rivális csapatnak eladni a gólerős csatárt.

Chicharitónak azért nem kell szomorkodnia, kérőkből van éppen elég, a hírek szerint az Atlético Madrid elleni BL-negyeddöntőben betaláló játékosért bejelentkezett a Juventus és az Inter is.


(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: