Jump to content

Dárdai a Hoffenheimből igazolhat

2015. 06. 10. 09:00

Német lapértesülések szerint Dárdai Pál, a Hertha BSC és a magyar válogatott szakvezetője a Hoffenheimből igazolna. A szakember ugyanakkor egyelőre nem játékosban gondolkodik, hanem a szakmai stábot erősítené, méghozzá Petry Zsolttal, a Szalai Ádámot is foglalkoztató klub kapusedzőjével.

 

Németországban, de különösen Berlinben szinte kész tényként kezelik, hogy Petry Zsolt, a magyar válogatott korábbi kapusa a Hertha BSC-nél folytatja pályafutását. A korábbi 38 szoros válogatott játékost Dárdai Pál nézte ki magának mert az elismert kapusedzővel szeretné erősíteni a stábját. Petry játékosként 13 klubban fordult meg karrierje során, leghosszabb ideig a belga Gent együttesében védte a kaput, de megfordult a Bundesligában is, ott a Frankfurt alkalmazottja volt, de védett a Padernbornban is egy rövid ideig. Ez utóbbi klubnál öt éven keresztül kapusedző is volt játékos pályafutása végeztével, majd két éven át a válogatottnál is ugyan ezt a pozíciót töltötte be, ezt követően pedig 2009-tól a Hoffenheim kapusainak a felkészülését irányította.

Ha hinni lehet a németországi pletykáknak, akkor Petry a következő szezonban már a berlini kapusok felkészüléséért felel, állítólag ő a legesélyesebb a posztra. Dárdai Pál nem kommentálta a lapokban megjelent pletykákat.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter, nb1.hu)