Jump to content

Morata: Nem félünk Messitől

2015. 06. 05. 14:05

Alvaro Morata a holnapi BL-döntővel kapcsolatban a Barcelonáról, és Messiről is szót ejtett. A spanyol csatár elmondta, tisztelik az argentin játékost, de nem félnek tőle.

A szombati BL-fináléban a Juventus a Barcelonával küzd meg a legrangosabb európai trófea elhódításáért a berlini Olimpyastadionban. „Tisztában vagyok vele, hogy Messi a világ egyik legjobb játékosa, de nem félünk tőle. Ő és Cristiano Ronaldo mindenki felett állnak, nekünk viszont kiváló védelmünk van.” – nyilatkozta a spanyol csatár a Marcanak.

A fiatal támadó számára különösen pikáns lesz az összecsapás, hiszen egyrészt honfitársai ellen léphet pályára, másrészt nelevőegyesülete, a Real Madrid ősi riválisa ellen játszhat. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem egy külön motiváció számomra. A Real Madridnál nevelkedtem, sok szép évet tölthettem ott, és sok barátot is szereztem. Egy Juve-győzelem talán egy kicsit őket is boldoggá tenné.” – folytatta Morata, aki a tavalyi BL-döntőben csereként állt be a Realba, és a végén győzelmet ünnepelhetett. „A csapatunk nagyon motivált. Tudjuk, milyen fontos meccs lesz ez, és egy győzelemmel történelmet írhatnánk. Nehéz dolgunk lesz, mert egy kiváló csapattal játszunk, akik nagyon jó formában vannak, de mindent meg fogunk tenni a győzelemért.” – fejezte be Morata, aki két év alatt két BL-címet nyerhetne.

(Forrás:sportrajongo.hu/goal.com/Fotó:sportive23.net)