Jump to content

Di Maria: a Copa után visszatérek

2015. 06. 05. 10:59

Ángel Di Maria a közelgő átigazolási szezon egyik főszereplőjévé válhat, ugyanis szinte nincs olyan hét, hogy ne hozzák hírbe egy európai sztárcsapattal. Az argentin játékos első idénye a Manchester Unitednél a jó kezdés dacára felemásra sikeredett és állítólag a beilleszkedéssel is gondjai vannak. Di Maríát már hírbe hozták többek között a Bayern Münchennel is, a játékos azonban a minap kijelentette, hogy esze ágában sincs elhagyni a Vörös Ördögöket.

Di María egy éve klubrekordot jelentő közel 60 millió fontért érkezett a Manchester United együtteséhez. A játékos kiválóan kezdte manchesteri karrierjét, ám ilyen-olyan okok miatt a teljesítménye a szezon folytatásában már elmaradt a várakozásoktól. Az egykori Real Madrid játékosnak személyes problémái is akadtak, többek között betörtek a házába, ezek után már nem érezte biztonságban magát, a hírek szerint a család költözni akart Manchesterből. Ahogy az ilyenkor lenni szokott a pletykák rögtön szárnyra is kaptak a lehetséges úticéllal kapcsolatban és érdeklődőkben sem volt hiány. A PSG és a Bayern München is tárt karokkal várná a hírek szerint a támadót, aki viszont kijelentette, nem áll szándékában elhagyni a Manchester Unitedet.

"Az első idényemen vagyok túl a Premier League-ben, nem volt egyszerű szezon. Idegen országba érkeztem, idegen ligába, amely nehezebb a spanyolnál. Nehezemre esett felvenni a ritmust, nem úgy sikerült az átállás, ahogy azt vártam volna. Az elkövetkezendő időszakban a Copa America vár rám, azt követően visszatérek és a következő idényben megpróbálom kihozni magamból a legjobbamat" - tett egyfajta hűségesküt Di María jelenlegi csapata mellett, ám mindezek ellenére nem jelenthető ki 100 százalékosan, hogy a játékos marad Angliában, hiszen a PSG és a Bayern München a hírek szerint minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy elcsábítsa a villámléptű "asszisztkirályt".

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)