Jump to content

Liverpool: a válogatott védő sem bízik abban, hogy új szerződést kap

2015. 04. 29. 10:59

A Hull City elleni vereséget követően talán már a legvérmesebb Liverpool-drukkerek sem bíznak abban, hogy kedvenceik jövőre a Bajnokok Ligájában szerepelhetnek. A Liverpool a legjobb esetben is csak az EL-ben indulhat, ahhoz pedig, hogy jövőre a BL-t érő négy hely valamelyikéért versenyben legyen, meg kell erősíteni a keretet. Brendan Rodgers a védelmet és a támadó szekciót is fel kívánja frissíteni, így több játékos távozása szinte biztosra vehető. Egyikük éppen Glen Johnson a hírek szerint.

Az egykori válogatott védő idén nem nagyon kapott lehetőséget Brendan Rodgerstől, éppen ezért már a szigetországi lapok is kész tényként kezelik a távozását. A hírek szerint Johnsont a West Ham várja tárt karokkal és maga a védő is úgy gondolja, hogy véget ért számára a liverpooli kaland.

"Meg kell várni az idény végét, meglátjuk, hogy a vezetőség mit lép. De őszintén mondom, nem hiszek abban, hogy új szerződést kapok" - nyilatkozott legutóbb a helyzetével kapcsolatban a jobb oldali védő.

Johnson amúgy az Upton Parkban kezdte pályafutását 2002-ben, majd a Chelsea következett, később a Portsmouth, majd 2009-ben kötött ki a Liverpoolnál. A Vörösök mezét 200 alkalommal húzhatta magára, legutóbb a Hull City ellen 1-0-ra elveszített mérkőzésen szerepelt.

(Forrás:sportrajongo.hu;Fotó:irishmirror.ie)