Jump to content

Premier League: a Newcastle egykori edzőjét akarja a QPR

2015. 04. 02. 10:42

Az angol Daily Mirror értesülései szerint az angol Premier League-ben a kiesés ellen küzdő Queens Park Rangers együttese Sam Allardyce-t szeretné megszerezni a csapat élére. A korábban a Bolton Wanderers, a Blackburn Rovers és a Newcastle United csapatait irányító szakember jelenleg a West Ham United menedzsere, ám az idény végén lejár a szerződése és nem biztos, hogy meg kívánja azt hosszabbítani.

A QPR jelenleg a 20 csapatos Premier League 19. helyen áll három ponttal megelőzve az utolsó, ám egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Leicester City-t. A csapat mindössze hat győzelmet számlál az idényben, helyzetét nehezíti, hogy a korábbi menedzser, Harry Redknapp szezon közben hagyta el a süllyedő hajót és a helyére kinevezett Chris Ramsey irányításával sem sikerült megindulni felfele. A szakember vezetésével a klub a legutóbbi hét mérkőzéséből hatot elvesztett, szinte biztos kiesőként könyveli el a szigetországi sajtó.

A klub vezetői Sam Allardyce-ban látják a megmentőt, akit mindenképpen szeretnének megnyerni, kérdés, hogy a szakember az idény végén hosszabbít-e a West Ham Unitednél, vagy ha nem akkor egyáltalán elvállalna-e egy Championshipbe kieső együttes irányítását. A QPR-nál ráadásul már csak azért sem mehetnek biztosra Allardyce megszerzésével kapcsolatban, mert a hírek szerint a veterán szakember neve a szintén a kiesés ellen harcoló, ám a bentmaradásra nagyobb eséllyel pályázó Sunderlandnél is szóba került.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bbc.co.uk)