Jump to content

PL: Ukrajnából vásárolna a Liverpool

2015. 03. 23. 09:52

Javában zajlik az angol labdarúgó bajnokság, ám ennek ellenére az átigazolási hírek szinte minden nap új szenzációt tartogatnak. A legfrissebb fejlemények szerint a Liverpool a Dynamo Kijev támadóját, Andrey Yarmolenkot szeretné megszerezni, aki 22 millió euró fejében cserélhet csapatot.

Angol sajtóértesülések szerint a Liverpool mindenképpen meg szeretné szerezni a Dinamo Kijev 26 éves támadóját, Andriy Yarmolenkót. A liverpooliak érdeklődését nem véletlenül keltette fel Yarmolenko, hiszen az Európa-ligában az Evertont többek között az ő góljának és gólpasszának köszönhetően búcsúztatták az ukránok. Yarmolenko az idei bajnokságban már 11 gólnál jár, de az utóbbi öt évben mindig lőtt minimum 10 gólt egy bajnoki idényben. A támadóra különösen akkor lenne szüksége Brendan Rodgersnek, ha Raheem Sterling valóban elhagyja a Mersey-parti alakulatot, ám ha esetleg marad - amire nincs túl sok esély az angol sajtó szerint - akkor is elképzelhető, hogy Yarmolenko a tavalyi ezüstérmesnél folytatja pályafutását.

Az ukrán válogatott játékos értékét a mértékadó Transfermarkt.com oldal 22 millió euróra becsüli, ez az összeg a Liverpoolnak nem jelenthet gondot főleg akkor nem, ha Sterlinget valóban eladják, hiszen a hírek szerint a 20 éves támadóért akár 50 millió eurót is kaphatnak.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:totaalliverpool.com;talksport.com)