Jump to content

Premier League: "Falcao boldogtalan"

2015. 03. 21. 11:59

Radamel Falcao mentora, Silvano Espindola újságíróknak elmondta azt, amit valószínűleg az egész világ tud: a kolumbiai csatár boldogtalan Manchesterben.

Senki előtt nem titok, hogy Radamel Falcao angliai beilleszkedése a bukás felé közelít. Nyári érkezése óta mindösszesen 4 gólt szerzett, sokszor a kispad jut neki, sőt, a United holland edzője, Louis van Gaal már a tartalékcsapata is leküldte erősödni a támadót. A Monacótól vételi opciótól kölcsönvett kolumbiai válogatott támadó korábbi mentora és ügynöke, Silvano Espindola nem is kertelt, amikor a csatár helyzetéről kérdezték.

"Nem fogom azt mondani, hogy boldog, ha nem az. Sokat beszélünk, és sokat kesergünk együtt. Egyáltalán nem könnyű helyzet, mert minden csatár játszani akar és gólokat szerezni. Amikor Louis van Gaal leküldte a tartalékokhoz, Radamel kicsit félt, hiszen a negyedik liga iszonyatosan fizikális, és nagyon sok az egy-egy elleni csata, és pont egy ehhez hasonló mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést Franciaországban. Ugyanakkor a professzionalizmusa megkérdőjelezhetetlen, van Gaal módszerei ellenére, aki egy olyan ember, aki kiöli belőled a magabiztosságot, és teljesen megsemmisít."

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/l'Équipe; fotó: sportrajongo.hu/telegraph.co.uk)