Jump to content

Az Arsenal sztárja Liverpoolban köthet ki

2015. 03. 20. 12:16

Egybehangzó szigetországi értesülések szerint Theo Walcott a következő idénytől a Liverpool csapatában folytathatja pályafutását. Az angol válogatott és az Arsenal támadója egyelőre nem hosszabbította meg a szerződését, ugyanis az Ágyúsok vezetősége nem akarja, vagy nem tudja teljesíteni a játékos által követelt feltételeket. Mindeközben a Poolnál Raheem Sterling hosszabbítása húzódik immáron hónapok óta és a hírek szerint Brendan Rodgers előbbit utóbbival pótólná.

Raheem Sterlinget hónapok óta szóba hozzák a legjobb európai csapatokkal, amelynek az alapja, hogy a játékos 100 ezer fontos heti fizetési igényét a Pool vezetői nem szeretnék megadni. Az alkudozás hetek óta zajlik, ám előrelépés egyelőre nem történt az ügyben. Brendan Rodgers ugyanakkor előállt egy B-tervvel és a hírek szerint amennyiben nem tud megállapodni Sterlinggel, úgy abban az esetben Theo Walcottot hozná az Anfield Roadra. Az északír szakember nagy csodálója Walcott játékának, kérdés, hogy a sérülékeny játékos valóban megfelelő pótlás lenne Sterling helyett. Walcott szerződése 2016-ban jár le az "Ágyúsoknál" és ezúttal állítólag nagyobb esély van a megszerzésére, ugyanis Rodgers korábban is megkörnyékezte a játékost, ám ő akkor inkább hosszabbított.

Ami Sterlinget illeti, őt a Manchester City hívja a legkitartóbban, de hallani lehet a Real Madrid, sőt a Bayern München érdeklődéséről is. A három kirakatcsapat közül eddig a City háza tájáról hallani konkrét árat is, állítólag a manchesteriek 50 millió fontot sem sajnálnának megadni érte. Ebből az összegből pedig már könnyen meg lehetne szerezni Walcottot, sőt egy tartalékot is mellé, ha esetleg megsérülne...

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:zimbio.com)