Jump to content

A Bundesligából vásárolna be a Liverpool

2015. 03. 18. 10:52

Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool északír menedzsere, Brendan Rodgers a Bundesligából szeretné megerősíteni a csapatát. A szakember állítólag már fel is vette a kapcsolatot kiszemeltjeinek csapataival, a Schalkéval és a Hoffenheimmel.

A szigetországi sajtó úgy tudja, hogy Rodgers érdeklődését Kyriakos Papadopoulos és Roberto Fimino keltette fel. A görög játékos a Schalke igazolt futballistája, ám jelenleg kölcsönben a Leverkusent erősíti. A gelsenkirchenieknél jövő nyárig szól a kontraktusa, ám a hírek szerint a német csapat vezetősége nem állna az útjába, amennyiben valóban váltani szeretne. Rodgersnek a hírek szerint 7 millió eurójába kerülne Papadopoulos megvásárlása.

Ami Firminót illeti, ezt az üzletet nem fogja ennyire olcsón megúszni Rodgers, ugyanis a Hoffenheim brazil játékmesterének megkéri jelenlegi csapata az árát. Szalai Ádám csapattársa ha hinni lehet a híreknek, akkor közel 19 millió eurójába kerülne a Liverpoolnak, ám a brit Metro szerint még a játékos vaskos ára sem riasztja el a Mersey-parti alakulat vezetőségét, amely mindenképpen meg akarja szerezni a brazilt. Nem csoda, hiszen majd másfél éve udvarol a Liverpool Firminónak, akit azonban az Arsenal és a Manchester United is szívesen látna a soraiban, ez pedig nem könnyíti meg Brendan Rodgers dolgát.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)