Jump to content

PL: Keane két játékost igazolna a Unitedhez

2015. 03. 14. 15:30

Roy Keane, a Manchester United és az ír válogatott egykori kőkemény csapatkapitánya igazán jó riportalany. Legyen bármilyen "meredek" is egy kérdés - akár korábbi játékostársakról, ellenfelekről, vagy épp a Unitedről - , "Keano" nem tér ki a válaszadás elől. Nem volt ez másként a legutóbbi alkalommal sem...

A United idei szezonjáról már sokszor leírtuk: a hatalmas pénzekért igazolt klasszisok ellenére nincs igazi csapatjáték, nincs állandóság, nincs a keretnek megfelelő taktika és felállás, és annak ellenére, hogy két hónap múlva véget ér a szezon, Louis van Gaal nem azt mutatja, hogy megtalálta volna a problémákra a megoldást.

Roy Keane-nek nincsenek ilyen gondjai: az egykori klasszis pontosan tudja, mi a baj szeretett csapatával, és nem is nagyon igyekszik véka alá rejteni a véleményét. A legutóbbi újságírói kérdés arra vonatkozott, hogy mely két játékosra lenne szüksége a Vörös Ördögöknek.

"Seamus Coleman-t, az Everton jobbhátvédjét igazolnám le, valamint Paul Pogbát. Utóbbi megadná a csapatnak azt a fizikai erőt, ami most hiányzik. Nagyon jól ismeri az angol bajnokságot, ugyanakkor a Juventusban brilliánsan játszik, és az olaszok nem fognak könnyen lemondani róla."

A hírek szerint mindkét játékost megkereste az elmúlt nyáron a United, de mind az Everton, mind a Juventus elutasította az érdeklődést.

(Forrás: sportrajongo.hu/thesportbible.com twitter; fotó: sportrajongo.hu/independent.com)