Jump to content

Di Mariát árulja az MU?

2015. 03. 11. 14:13

Spanyol sajtóhírek szerint a Manchester United a nyáron meg akar válni Ángel Di Mariától. Az argentin válogatott labdarúgó a kezdeti szárnyalás után beleszürkült a keretbe, állítólag nehezen szokik hozzá a szigetországi életstílushoz és már neki sem lenne ellenére egy esetleges váltás. Di Maria értékét jelenleg 65 millió euróra becsüli a tekintélyes Transfermarkt.com oldal, ez mondjuk behatárolja mind az MU, mind a játékos lehetőségeit.

Két különböző forrás is egybehangzóan állítja, hogy Ángel Di Maria a nyáron elhagyja a Manchester United csapatát ráadásul ezúttal már a manchesteri klub is hajlik a támadó eladására. A vezetőség döntésében szerepet játszhat a manchesteriek Arsenal elleni FA-kupa mérkőzése, melyen Di Maria - akit ki is állítottak - szigetországi pályafutása egyik leggyengébb teljesítményét nyújtotta.

A sajtó csapatneveket nem említ, de már az argentin manchesteri szerződtetése előtt hallani lehetett többek között a PSG érdeklődéséről, a párizsiak vásárlókedve pedig nem, hogy nem lankadt az utóbbi időben, de egyre másra hallani, hogy a nyáron mélyen a pénztárcájukba nyúlnának, hogy még erősebb keretet alakíthassanak ki.

A Di Maria távozásáról szóló pletykákat a látványos formahanyatláson túl erősíti az is, hogy a futballista nehezen tudja megszokni a szigetországi életformát, igaz ebbe belejátszott az is, hogy megpróbáltak betörni a 4 millió fontot érő házába az eset után pedig annyira félt a család, hogy szállodába költöztek. Di Maria árát a Transfermarkt.com oldal 65 millió euróra taksálja, ez az irgalmatlanul magas összeg ugyanakkor behatárolja a csapat és a játékos lehetőségeit, hiszen ekkora összeget nem sok klub tud igazolásra előteremteni, jóllehet ha az argentin formája nem javul, akkor az érte elkérhető átigazolási összeg is egyenesen arányosan csökken.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu;Fotó:Twitter)