Jump to content

Arsenal: Podolski visszatérhet az Ágyúsokhoz

2015. 03. 11. 14:40

Lukas Podolski egyelőre enyhén szólva sem váltotta meg a világot az Inter csapatánál. A német válogatott támadó az Arsenal együttesét hagyta el a télen, hogy kölcsönben a Serie A-ban szereplő milánóiaknál kaphasson több játéklehetőséget. Podolski megkapta a bizalmat Roberto Mancinitől, ám egyelőre ezzel nem tudott élni, gólt egyelőre nem szerzett és egyre többször találja magát a kispadon, ami már Londonban sem volt kényelmes számára.

A 29 esztendős Lukas Podolski a téli átigazolási szezonban nagy reményekkel igazolt az olasz Inter együttesébe, abban reménykedve, hogy több játéklehetőséget kap Roberto Mancini vezetőedzőtől, mint kapott Arséne Wengertől Londonban. Podolski megkapta a remélt lehetőséget és a bemutatkozása is jól sikerült, hiszen bár gólt nem szerzett, de gólpasszokkal segítette csapatát. A német válogatott támadónak azonban mostanság nem megy, formája hagy némi kívánnivalót maga után és mindezt a milánóiak szakvezetője úgy adta tudtára, hogy a legutóbbi mérkőzésen a kispadon tartotta. Roberto Mancini a Napoli elleni 2-2-re végződött találkozó után bírálta is a németet, aki azonban nem sértődött meg, elismeri, hogy többet kell nyújtania.

"Megkérdezték és a kérdésre egy őszinte választ adott. Tisztában vagyok azzal, hogy többet kell nyújtanom. Minden egyes nap keményen dolgozom, bizonyítani szeretnék az edzői stábnak és szeretném ismét megtalálni a formám. Amennyiben sikerül, úgy biztos vagyok abban, hogy segítségére lehetek a csapatomnak a tapasztalatommal és a játékommal."

Podolskinak azonban nincs sok ideje már a bizonyításra, ha nem javul a formája akkor aligha fogják marasztalni Milánóban. Jóllehet izgulnia nem kell, hiszen az Arsenalnál még egy évre szól a szerződése és a kölcsönadási kontraktus sem tartalmaz kivásárlást, tehát a milánói kaland után visszatérhet Londonba, ahol a szurkolók és a játékostársak is nagyon szerették és a játék sem ment rosszul, igaz sok lehetőséget az utolsó fél évében nem kapott.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu;Fotó:2skysports.com)