Jump to content

Chelsea: Mourinho garantálja Terry új szerződését

2015. 03. 03. 17:12

Biztosra veszi José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője, hogy John Terry, az együttes 34 éves kapitánya új szerződést kap még a szezon vége előtt. A veterán védő csapata a Tottenham ellen megnyert Ligakupa döntő után nem adott egyértelmű választ a folytatást illetően, ám azt hangsúlyozta, hogy ő szívesen meghosszabbítaná a szezon végén lejáró szerződését.

„John fejlődött az előző szezon óta, bebizonyította, hogy még évekig futballozhat. Garantálom, hogy jövőre is a Chelsea-ben játszik majd" – nyilatkozta a portugál szakember a csapatkapitányról, aki vasárnap gólt szerzett a Tottenham ellen végül 2–0-ra megnyert Ligakupa-döntõben a Wembley Stadionban.

Terry 1995-ben, iskolásként csatlakozott a londoni klubhoz, amelynek színeiben több mint hatszáz mérkőzésen lépett pályára, azóta pedig háromszor nyert bajnoki címet, ötször FA-kupát, háromszor hódította el a klub színeiben a Ligakupát, nyert Európa-ligát és persze elhódította a legrangosabb klubtrófeát a Bajnokok Ligája serlegét is.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó: