Jump to content

Ők négyen tehetik naggyá a Manchester Unitedet?

2015. 03. 02. 10:52

Angol lapértesülések szerint Louis van Gaal négy nevet nyújtott át a Manchester United vezetőségének azzal az üzenettel, miszerint ha őket megkapja, akkor ismét világklasszis csapatot láthat az Old Trafford közönsége. A holland szakember kiszemeltjei közül egyiket sem lesz könnyű megkaparintania a manchesteri vezetőknek, ráadásul ha mindet meg akarják szerezni, akkor legkevesebb 100 millió eurót kell előteremteniük nyárig.

Újabb kívánságlistát nyújtott be Louis van Gaal a Manchester United vezetősége felé. A holland szakember a tavaly nyáron elköltött több mint 200 millió euró után újabb 100 millióért vásárolna be, ezt az összeget pedig négy játékosra költené. Van Gaal kiszemeltjei közül kettő a Borussia Dortmund kötelékébe tartozik jelen pillanat, míg a másik kettő közül az egyik egy Serie A-s, a másik pedig szintén a Bundesliga csapat tagja.

És akkor nézzük a kiszemelteket név szerint: van Gaal a Dortmundból Ilkay Güdogant és Matts Hummelst vinné, de szüksége van az AS Roma középpályására, Kevin Strootmanra és a Wolfsburg szélsőjére, Kevin de Bruyne-ra is. Ami pedig az árakat illeti, Hummels 35 millió eurós árával a legdrágább játékosa a négyesnek, Gündogan piaci értéke 20 millió euró, Strootman árát jelenleg a Transfermarkt.com 22.5 millió euróra becsüli, míg de Bruyne 28 millió euróra van taksálva.

A Mirror hírei szerint van Gaal már átadta a neveket tartalmazó listát Ed Woodwardnak a manchesteriek alelnökének, kérdés, hogy a bizalom továbbra is töretlen-e a holland irányába. A korábbi Barcelona és Real Madrid mester ugyanis mostanság a bírálatok kereszttüzébe került a gyenge eredmények és a tavaly megszerzett kulcsjátékosok (di Mari és Falcao) mostanság gyenge formája miatt. A holland vezetésével mindenesetre az MU egyelőre BL-t érő helyen áll, ha megtartja pozícióját az idény végéig, akkor van Gaal is maradhat és bizonyára a kiszemeltek is érkezhetnek az átigazolási szezonban.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:dailymail.co.uk)