Jump to content

Balotelli és Kaká egy csapatban?

2015. 03. 02. 11:12

Angol lapértesülések szerint Mario Balotelli komolyan fontolgatja, hogy a tengerentúli profi labdarúgó bajnokságba, az MLS-be tegye át székhelyét. Az olaszok botrányhős csatárának még annak ellenére is kifelé áll a rúdja a Liverpoolnál, hogy mostanság legalább már elkezdett gólokat lőni, és bár a távozását többen rebesgetik, meglepetés lenne ha ilyen fiatalon az európai top bajnokságokból érkezők által még mindig csak leginkább levezetésre használt MLS-ben találna új csapatot magának.

Mario Balotelli a nyáron nagy reményekkel igazolt a Liverpoolhoz, ám az olasz válogatott csatár egyelőre nem tudta bizonyítani, hogy Brendan Rodgers jól tette, hogy közel 20 millió eurót fizetett érte. Balotelli 13 PL-bajnokin egyelőre mindössze egy gólt szerzett, ez akárhogy is nézzük nagyon kevés egy ilyen kaliberű játékostól. A liverpooli szurkolók sem fogadták nagyon kegyeikbe az olasz botrányhőst, aki viselkedésével és hozzáállásával nem is nagyon segíti elő azt, hogy gyenge PR-ja kicsit javuljon. Az angol sajtó tudni véli, hogy Balotelli a következő idényt már nem az Anfield Roadon kezdi meg, ám a folytatással kapcsolatban még nagyon sok a találgatás.

Egyes hírek szerint Balotelli visszatérhet Olaszországba, ám olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a támadó az észak-amerikai bajnokságban, az MLS-ben folytatja méghozzá az Orlando City együttesében. A 2013 novemberében megalapított klub újoncként - egyben 21. tagként - vág neki az MLS bajnokságának, legnagyobb sztárja a brazilok világbajnok játékmestere, az AC Milan ikonja, Kaká. A lapok szerint Balotelli megszerzésére valós esélye van az orlandói csapatnak, ugyanis az olasznak állítólag szíve vágya, hogy az Egyesült Államokban éljen. Ki tudja, lelki szemei előtt talán már körvonalazódik egy újabb karrier lehetősége, esetleg a film vagy a zenei piacon.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:mirror.co.uk)