Jump to content

PL: 37 millió az ára a Gerrard-utódnak

2015. 02. 17. 11:18

Mélyen a zsebéve kell nyúlnia Brendan Rodgersnek amennyiben meg akarja szerezni a Steven Gerrard pótlására kiszemelt Miralem Pjanicot. Az AS Roma ugyanis 37 millió fontban szabta meg a játékos kivásárlási árát, ez majdnem a duplája annak, amennyit a Liverpool szánt volna a bosnyák futballistára.

Klubrekordot jelentő 37 millió fontot kell fizetnie a Liverpoolnak az AS Roma irányítójáért, derül ki az angol lapok legfrissebb híreiből. A Mersey-parti alakulat a nyáron az LA Galaxy csapatához távozó klublegenda, Steven Gerrard pótlásása azt a Miralem Pjanicot nézte ki magának, akit az AS Roma nehéz szívvel engedne el magától, éppen ezért alaposan megkéri az árát. A 24 éves Pjanic ennek ellenére Brendan Rodgers első számú választása, olyannyira, hogy az angol sajtó már azt is tudni véli, hogy az északír szakember 160 ezer fontos heti fizetést kínál a játékosnak,ezzel ő lehetne a Pool legjobban kereső játékosa.

A beszámolók szerint Rodgers már beszélt Pjanic átigazolásáról az AS Roma vezetőjével, Walter Sabatinivel, aki a fent nevezett összeg ellenében lemondana jelenlegi legjobbjának szolgálatairól. Az angol klub amúgy Pjanicon kívül még Radja Nainggolanra is kivetette a hálóját,de ha már Rodgers Rómában járt, úgy bejelentkezett a 23 éves Adem Ljajicért is.

Rodgersék ugyanakkor előbb Pjanic ügyében szeretnének közös nevezőre jutni az olaszokkal, ám az álláspontok egyelőre elég távol állnak egymástól ugyanis a Pool egy 20 millió fontos ajánlattal rukkolt elő, amit a rómaiak köszönettel visszautasítottak. Az ügynek gyaníthatóan lesz még folytatása, a labda jelenleg a Liverpool oldalán pattog, Brendan Rodgersnek egy jóval gálánsabb ajánlattal kell majd jelentkeznie.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:sportwitnessing.com)