Jump to content

La Liga: Griezmann elárulta, melyik topcsapat hívta

2015. 02. 15. 15:46

Antoine Griezmann, az Atletico Madrid francia szélsője egy interjúban elárulta, hogy melyik nagycsapatot utasította vissza évekkel korábban.

Griezmann 2009 nyarán szerződött a Real Sociedad együtteséhez, és bemutatkozó szezonja ellenére szenzációs játékkal segítette a baszk csapatot a második ligában. Játéka elismeréséül 2010 nyarán a Barcelona kopogtatott a fiatal francia ajtaján.

Azonban a Barcelona először a B csapatban számolt volna vele, és csak egy év elteltével vitte volna fel a nagycsapat keretébe. "Amikor megkerestek, leültek találkozni az ügynökeimmel, aztán a dolog elakadt. Először azt szerették volna, ha a második ligában focizom egy évet. Ugyanakkor a Sociedad akkoriban másodosztályú volt, miként a Barca B csapata is, én pedig nem akartam egy másik csapattal ugyanabban a bajnokságban játszani. Őket kellene megkérdezni, hogy mennyire akartak engem."

Griezmann a nyáron hagyta el a Sociedadot az Atletico Madrid hívására, és a kezdeti bizonytalanságok után abszolút vezérévé lett a Matracosoknak: 22 mérkőzésen 12 gólt szerzett.

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/l'Équipe; fotó: sportrajongo.hu/thetottenhamway.com/insidespanishfootball.com)