Jump to content

Eden Hazard hosszabbított

2015. 02. 12. 14:29

A belga középpályás, aki az idei szezonban már kilenc gólt jegyzett, öt és fél évvel hosszabbította meg a szerződését a londoniaknál.

Jó ideje tudni lehetett, hogy a Premier League listavezetője a klubhoz szeretné láncolni a bajnokságban eddig legtöbb gólig jutó középpályását.

„Már csak egy tollra van szükség” – nyilatkozta José Mourinho a napokban, így nagy meglepetésnek nem mondható az új kontraktus. Annál fontosabb lehet ez viszont a Chelsea számára, hiszen a Real Madrid és a PSG is körbeudvarolták a nyáron a belgát, így a kékek szurkolótáborának mindenképpen jó hír, hogy Hazard elkötelezte magát.

„Nagyon örülök, hogy új szerződést köthettem. Mióta idejöttem, úgy érzem, hogy minden megkapok a klubtól és mindvégig jól éreztem magam. A menedzser rengeteg segített a fejlődésemben, a szurkolók fantasztikusak és remekül megértem magam a csapattársakkal is. Mindig próbálok olyan játékot mutatni, ami szórakoztathatja a szurkolókat és örülök, hogy elégedettek velem. Remélhetőleg meghálálhatjuk a támogatást azzal, hogy minél több sorozatban győzedelmeskedünk, kezdve rögtön a Ligakupával” – mondta Hazard.

(st)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:squawka.com)